Ce scoate Ana Birchall din poseta? Bani. Ce scoate Mitrea din poseta? Caseta cu banii Anei Birchall

Ana Birchall

Ana Birchall devine o Mata Hari a politicii romanesti (de altfel, cind umbla pe net celalalt filmulet, ala cu sexul oral, dadea telefoane pe la diversi si insinua ca ea ar fi colega cu James Bond, in slujba Majestatii Sale, Regina). Vorba lui Sutu, cu cite camere de filmat umbla femeia asta la ea?

Si de ce ajung aceste filmari sa i-o traga lui Geoana? Si nu activate de basescu in campanie, ci din interiorul PSD, in mod evident.

Informatia despre caseta a plecat de la Anca Alexandrescu, consiliera lui Sorin Oprescu, acel Sorin Oprescu care s-a intilnit vineri cu Miron Mitrea ca sa puna la cale inlaturarea lui Geoana de la sefia partidului. Si caseta a aparut exact astazi, cind PSD are sedinta de BPN in care Iliescu si Nastase cer organizarea unui Congres. Care sa faca o “analiza”, si mai ales alegeri.

Stiu, din surse sigure, ca aripa Mitrea mai are in posetuta  si alte inregistrari. Tot despre bani. si sefi de filiale care spun cit au dat si mai ales cui.

Incepe numaratoarea inversa pentru Geoana. Va fi ultimul lui Craciun de presedinte.

un cititor
14/12/2009 AT 3:45 PM
Adriana, blogul tau este creat exclusiv prin prezentarea unor dezvaluiri pe care ti le face viorel hrebenciuc. in rest nimik nou. ai un blog ce se doreste a fi incendiar, dar de fapt e plicticos.

Adriana Dutulescu
14/12/2009 AT 3:47 PM
daca e plicticos, nu-l mai citi si nu te mai obosi sa comentezi. e simplu.

Iulian
14/12/2009 AT 3:49 PM
Acilea nu sunt de acord.
Mie imi place blogul Adrianei, tocmai pentru zvonurilea astea picante. Chiar daca nu toate se adeveresc, dar asta e altceva.

Codrin Scutaru
14/12/2009 AT 5:12 PM
Crezi ca Ana e in filmulet si face asta intentionat? Adica esti convinsa de asta? Oricum o sa apara de acum filme cu toti din gasca Hrebe-Vanghelie-Dragnea care cer bani sau primesc. Vor fi dezvaluiri ca la domino. Daca e cum zice Basescu, se filmeaza intre ei si se dau in gat insa vor cadea ca partid. Cine ar mai putea candida ca om credibil la presedintia partidului? Cel mai probabil e vorba de Cristian Diaconescu.

un cititor
14/12/2009 AT 6:52 PM
ei, uite acum, ca m-ai bagat in seama iti spun ca esti tare. eu stiam asta dar credeam ca esti cu nasul pe sus. asa te vedeam eu. acum ca am primit un raspuns, ma simt satisfacut. (un admirator sexy)

XXX « Blogul lui Teacă
14/12/2009 AT 7:35 PM
[…] 1. O fi primit Ana banii înapoi? 2. Ce speră să cîştige Sorin Oprescu din afacerea asta? 3. Dar Mitrea? 4. Cîte zile mai are scaun M.G.? 5. Ar putea fi totul o făcătură? 6. Cînd […]

Bogdan Epureanu
14/12/2009 AT 10:42 PM
Si eu cred ca vor mai aparea si alte filmulete…

Costin Tanasescu
15/12/2009 AT 3:04 PM
Da, ai dreptate, e mana tradatorului MITREA!

In MemoriAM
15/12/2009 AT 9:18 PM
“Informatia despre caseta a plecat de la Anca Alexandrescu, consiliera lui Sorin Oprescu, acel Sorin Oprescu care s-a intilnit vineri cu Miron Mitrea…”.
Asa. Si? Ce vrei sa scoti in evidenta? Ca Mitrea ii tintea cu pistolul pe amandoi, Geoana sa primeasca banii si Birchall sa-i dea? Care e relevanta “de la cine a plecat caseta” cand subiectul este “cine a luat banii”? 🙂