Ce nu s-a vazut la televizor duminica, la PSD, in seara in care Mircea Geoana a fost presedinte pentru doua ore: paranoia si grandomania familiei Geoana, care s-a crezut a fi un fel de familie Kennedy a Romaniei cu mult inainte de a fi numarate primele buletine de vot.

Sediul din Kiseleff era impinzit de vreo 10 gorile cu muschi si cefe rase, cu casti de emisie-receptie in urechi si cu umflaturi sub forma de pistoale pe sub pelerinele de ploaie rosii-PSD. Toata ziua au patrulat prin curte si pe la poarta (si pe Sutu l-au oprit la intrare, sub motiv ca nu are voie cu aparatul foto), iar spre seara au inceput sa se agite in jurul scenei pe care urma sa topaie Geoana. Ca orice grup de gorile, aveau un sef. (foto). Grizonat, cu haine de firma si zimbet alunecos de spion in zone tulburi, un tip trecut de 50 de ani ii coordona pe “baieti” ca pe oi. Si dadea raportul, stil secu, abscons, marimilor de partid care coborau din sediu. “Am vorbit cu ala, totul e aranjat, si acolo unde am vorbit e gata, s-a rezolvat. Am vorbit si cu Harnagea, mi-a zis ca si ei au organizat o bariera pe net sa nu curga sondajele lui Basescu pe blogurile lor, e bine”. Una dintre marimile pesediste careia i se daduse raportul l-a intrebat despre “baietii” care faceau o ciurda fioroasa la citiva metri mai incolo. “Sint cei mai buni. Baieti adevarati, de la noi (de la SIE, cum aveam sa aflu mai tirziu). Ala de acolo a fost seful celulei de criza cu ostaticii din Irak, ala a fost garda de corp la Hamid Karzai, a fost impuscat de 4 ori. Ala este luptator in cusca, dar afara nu la noi, pe bani”. Faptul ca eu eram de fata la aceste misterioase raportari nu l-a facut sa-si puna lacat la gura, ba dimpotriva. A plecat catre muschiulosi citeva minute si s-a intors. “Le-am dat ordin sa-si bage munitia in pistoale”. “Dar de ce? Ce se va intimpla aici de aveti nevoie de arme?”, intreb eu. “Avem tot felul de informatii, daca vin aia de la PDL sa sara la bataie trebuie sa fim pregatiti. Citi pot aia sa aduca? 300 de oameni? Pai baietii astia ii fac zob. Sint pregatiti”. “Uite, ia pistolul meu sa vezi cum e. E gol, incarcatorul e la mine”, zice si imi intinde pistolul cu dreapta, si cu stinga imi arata incarcatorul. In jur erau numai camere de filmat si fotoreporteri, si am vazut pe fetele pesedistilor care asistau la scena si care au transpirat instantaneu ca le trecusera deja prin fata ochilor stirile de la televiziuni despre cum se agita arme prin curtea lui Geoana, in ziua alegerilor.

Ca Geoana insusi gira toata paranoia asta inarmata aveam sa vad mai tirziu, cind a avenit el, cu nevasta si copiii, si baietii cu casti si pistoale s-au lipit de el si au calcat in picioare si au lovit cu pumnii in stomac tot ce s-a apropiat de familia “prezidentiala” la mai putin de 1 metru. Chiar si Adrian Nastase a vazut cum i se intinde in fata ochilor un pumn antrenat, cind a vrut sa se urce pe scena, inainte de exit-poll-uri. Gorilele lui Geoana i-au barat drumul. “Sint Adrian Nastase”, a fost nevoit fostul premier sa se legitimeze, ca sa aiba voie sa se urce linga prezidentiabil.

Dupa exit-poll-uri si sampanie, Geoana a plecat cu “first lady” la sediul PNL, si s-a intors catre miezul noptii la Kiseleff. Deja presedinte in mintea lui, nu mai putea umbla ca un om normal, fie si in noul sau Lexus, ci cu escorta ca presedintele SUA. Coloana de masini negre, cinci, un x5 in capul coloanei, condus de grizonat, si unul in coada, plus trei dube cu geamuri fumurii. Jesus! Si mai mult decit atit, mi s-a spus ca asa a umblat si in campanie prin tara, cu dubele negre si gorilele cu pistol, care ii dadeau probabil senzatia ca e vreun Kennedy, conform fanteziilor doamnei Mihaela.

 Am aflat ulterior ca garda de corp a lui Geoana a fost selectata pe baza de CV de catre domnul grizonat inca de acum doua luni, cind prezidentiabilul a renuntat la garda oficiala de la SPP. Domnul grizonat se numeste Dan Dumitru, a fost director in SIE in mandatul lui Adrian Nastase, in 2003 avea rang de colonel, este prieten din copilarie al lui Geoana si a lucrat sub acoperire in SUA cind Geoana era ambasador. Urma sa fie numit sef al securitatii la Administratia Prezidentiala daca Geoana cistiga alegerile.

Iata ce scrie Ovidiu Ohanessian despre colonelul Dumitru:

“Fostul sef al Oficiului pentru Gestionarea Relatiilor cu Republica Moldova, aflat in subordinea Cancelariei Primului Ministru a fost oficial inlaturat pe 17 septembrie 2007. Dumitru a a ramas o vreme la conducerea oficiului, tragand speranta ca guvernul Tariceanu va pica, iar demiterea sa va fi anulata.

Presa centrala a semnalat faptul ca Dumitru era puternic angrenat in “munca politica” inca de pe vremea PSD.

Personalul de la Centrala Nucleara Cernavoda ii cunoaste apartenenta la fosta Securitate si activitatea de spionaj in SUA si Canada inainte de 1989.

Dan Dumitru s-a nascut in februarie 1956 . A absolvit facultatea de Energetica, specializarea – centrale termonucleare. Tatal sau a fost ofiter de armata, comandantul Scolii Militare Auto de la Pitesti. Dumitru a fost prieten din copilarie presedintele PSD Mircea Geoana, fiul unui general cunoscut. A activat in Securitatea comunista la brigada speciala “U”,cunoscuta si sub denumirea de “Fantome” (devenita dupa revolutie H 256) in anul 1987, sub conducerea generalului Angelescu (tatal “fantomei” prezidentiale de la Ordine si Medalii Gheorghe Angelescu) si a fost bun prieten cu generalul in rezerva Cornel Biris sau cu fostul ambasador al Romaniei la Roma Cristian Colteanu.

Bun prieten cu toate regimurile mai mult sau mai putin dictatoriale, colonelul SIE pe stil nou, Dan Dumitru nu a avut nici o problema de a se plia pe noua legislatura democrata. Este bun prieten cu George Copos, generalul SIE Dan Chiriac, cu fostul premier Adrian Nastase, cu Florin Simion si cu masonul Bebe Comanescu. Pana in 1999-2000, Dumitru a activat “la acoperire” pe zona in SUA si Canada prin Nuclear Electrica si SC Romenergo SA. Se lauda apropiatilor ca in strainatate castiga 10000 de dolari pe luna. A participat la constructia centralelor nucleare de la Cernavoda. La intoarcere de la post, a fost numit sef de serviciu in cadrul Serviciului de Informatii Externe si a fost preluat de generalul Nicolae Iana la Directia Contraspionaj. In 2003 era colonel SIE. Biroul sau se afla la etajul I, in sediul SIE de pe strada Columbelor, vecin cu generalul Adrian Isac.

 La intoarcere de la “postul” din SUA, a fost numit sef de serviciu in cadrul Serviciului de Informatii Externe si a fost preluat de generalul Nicolae Iana la Directia Contraspionaj. In 2003 era colonel in Serviciul de Informatii Externe. Biroul sau se afla la etajul I, in sediul SIE de pe strada Columbelor, vecin cu cel al generalului rezervist Adrian Isac.

Firma sa Valsa Consulting este doar un deget din mana lunga a Securitatii ce actioneaza la Chisinau. In aceeasi firma figureaza un alt securist Mircea Andrei. Se pare ca fiul acestuia, Dragos Andrei (coleg si prieten cu Dan Dumitru de la brigada “U”), a participat la inlaturarea fostului sef de la Oficiul pentru Relatii cu Moldova. Dragos l-a turnat pe Dumitru direct la Silviu Predoiu, adjunctul directorului SIE pentru a obtine un post caldut la Bruxelles.

Dan Dumitru este mason de rang inalt, fiind invitat in 2003 de seful masonilor KGB, Alexander Kondiakov la Conventul de la Moscova, alaturi de Florin Simion.”

 
 

29 Comments

 1. [...] nene a fluturat pistolul in curtea PSD chiar in seara alegerilor. Adriana ne spune cate ceva despre Dan Dumitru, care este mason, ofiter acoperit in SUA cand Geoana era [...]

 2. VALCOR says:

  Bravo lor! Avem oameni capabili care rivalizează cu omologii lor din CIA!

 3. ana says:

  Asa…si???? La base nu lucreaza astia????? Ma lasi……..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Marius Mina says:

  Pentru cine nu stie cum se desfasoara munca de protectie a unui candidat sa vina la o specializare scurta in Secret Service Agency .Nue sti in staff nu te apropii, romanii mai au mult de lucru in acest domeniu sensibil.Basescu va obisnuit cu baile de multime la picioare de lemn. Americanii te pun jos si-ti pun piciorul pe cap in fractiune de secunda , daca mai misti in flanc risti sa ramai cu gatul rupt forever.

 5. GigelM says:

  Pe mine ma distreaza cretinismul idiotului: sa arati ca ai pistolul neincarcat unui ziarist. Fara niciun rost, asa ca sa te simti bine. Imi confirma ceea ce credeam pana acum despre specia asta: niste mediocrii cel mult, ajunsi mari scule nu pe merit ce pe lins in fund puterea si speriat pe aia mai fraieri care daca aud “SIE”, “SRI”, “SPP” zic “Maaamaaaa”.

 6. Ana says:

  SI !?!? Ai vrea sa te pazeasca pe tine!?!?

 7. [...] “Ce nu s-a vazut la televizor duminica, la PSD, in seara in care Mircea Geoana a fost presedinte pentru doua ore: paranoia si grandomania familiei Geoana, care s-a crezut a fi un fel de familie Kennedy a Romaniei cu mult inainte de a fi numarate primele buletine de vot.  Sediul din Kiseleff era impinzit de vreo 10 gorile cu muschi si cefe rase, cu casti de emisie-receptie in urechi si cu umflaturi sub forma de pistoale pe sub pelerinele de ploaie rosii-PSD. “  (aici si de citit) [...]

 8. Draghi Puterity says:

  Centrale TREMOnucleare? Exista asa ceva?

 9. Alexandra Dutulescu says:

  Buna Adriana! Felicitari pentru material. Este senzational! Merita un premiu. imi este groaza sa ma gandesc cu bratele lungi ale securitatii si fanatismul unora ca Geoana erau pe punctul de a pune mana din nou pe putere. Bafta in ceea ce faci!

 10. cristi says:

  Bravo dutzy superb tablou al decaderii familiei geoana. felicitari.

 11. GicuMagnificu says:

  Da’ prima doamna pentru o seara ce cauta la psd azi? A dus pachetel cu mancare la prostanac?

 12. UN NENE says:

  MAI INCONSTIENTULE, BASESCU FURA VOTURILE INVALIZILOR DIN ROMANIA! BASESCU FURA OPTIUNILE AMARATILOR CARE S-AU DUS LA MUNCA IN EUROPA! BASESCU TRAGE PUMNI IN FATZA COPIILOR! BASESCU MINTE CA NICOLAE POPA ESTE ARESTAT CA SA SANTAJEZE! BASESCU FACE AVERI DIN BANI FURATI DE TOATE CURVELE – IAR TU TE OCUPI DE MAGARII IN CURTEA PSD ULUI ? POATE CA TU ESTI UNUL DINTRE CE CARORA LE CURGEAU MUCII LA USA LUI GEOANA CA SA PUPE PAPUCII NOULUI SEF. ESTI MARLAN!

 13. lombroso says:

  Nu prea inteleg unde bati. Ca dumitru aste e retard? Pai atunci cei ce ar vrea sa te contrazica vor spune: ” De unde bani de d-aia buni?” Eu consider ca paza oricarui presedinte de partid de opozitie trebuie sa fie foarte puternica. Ma indoiesc ca cele spuse de tine sunt adevarate pentru ca ar fi prima dovada de profesionalism in staff-urile candidatilor(cu exceptia fluturarii pistolului, care …nu e plauzibila)

 14. [...] Geoana, pazit de un colonel SIE, fost spion in SUA Ce nu s-a vazut la televizor duminica, la PSD, in seara in care Mircea Geoana a fost presedinte pent… [...]

 15. zeit says:

  sunt multe lucruri care s-au petrecut si noi nu le-am vazut si nu le vom vedea vreodata. 99% din adevar ne este ascuns si suntem manipulati chiar la nivel mondial. Vedeti filmul Zeitgeist. Daca la marile puteri se intampla ce va face sa credeti ca la noi nu?

 16. andrei says:

  dispari…asa cum meseria ta este sa scrii ce vrei pe unde vrei, asa si o garda de corp are un obiectiv al ei..isi face meseria asa cum stie ca trebuie sa si-o faca..cred ca si tu te-ai bagat in sufeltul lui Geoana..bine ti-a facut ala..desi nu te cred..astea sunt minciuni

 17. luca says:

  sunt lucruri normale. ca unul e idiot si grandoman si crede mare baodyguard tine de prostia lui. erai acolo si la primul tur. ai vazut ca s-au impins toti pe acolo cand a trecut geoana si chiar ziaristi au cazut pe jos prin curte, impinsi de alti ziaristi.

  baietii aia trebuiau sa se asigure ca nu se intampla chestii din astea si ca prin curte nu circula alde bercea mondialu, cum ai spus f bine chiar tu. din pacate, inca nu s-au gasit academicieni cu 50 de biceps. orice meserie se invata. mai au si astia de invatat.

 18. danutz says:

  Oameni buni, astfel de slujbasi ai ROMANIEI pot fi numarati pe degete… In fata unei ziariste care probabil minte de ingheata apele, nu cred ca un astfel de om ar fi procedat la un asemenea gest, defapt sunt sigur de asta.
  Nu incetati sa multumiti unor astfel de oameni si sa va rugati permanent (si dimineata la sculare si noaptea inainte de culcare) sa ii tina D-zeu sanatosi si sa fie capacitati daca tara noastra inca mai are nevoie de ei, nu sa fie aruncati in bezna dupa ce s-a investit atatia ani in ei si mai ales, cu o astfel de experienta care poate aduce un plus poporului roman oricand va fi nevoie.
  Unui astfel de om JOS PALARIA!
  Cu deosebita consederatie si stima pentru unul ca ei!

 19. zippo says:

  pai e bunul simt girat de crin antonescu

 20. Adriana Dutulescu says:

  pentru oligofrenii ramasi blocati in subsolul postacilor si care ma acuza ca mint, nu va mai obositi sa postati la mine pe blog comentarii cretine ca nu vi le mai public

 21. Monica says:

  E clar ca esti subiectiva si.. de partea PD-L.ului ;) Dar Boc cum se plimba prin tara? cu cate masini si salvari dupa el???!!!Ia ghici!? Esti ” ieftina” si dornica sa iesi si u cu ceva in fata ..Dar incerci degeaba.Mi se face sila de presa din cauza articolului tau!

 22. diabol007 says:

  mai fatuca ,cu ce ai fi pazit u un V.I.P bata sau harbaleta ?daca nu ar fii cativa oameni ca astia ,,,sa ma ierti demult trebuia s adam pantaloni sa ne penetreze precum curvele de pe centura….si nici macar nu s-a legalizat prostitutia,de bine de rau si-au riscat viata, au transpirat, erau singuri ,,pe sabia lor.
  vai de capul lor…in fine asta e alt aspect.

 23. Marina says:

  cu acesti securisti sa inhaitat Harnagea si l-a tradat pe Constantinescu.

 24. mircea says:

  Infiorator!!!si eu care stiam ca Bush -senior a fost presedinte CIA,ca Andropov,la sovietici,fusese seful KGB,ca Putin este fost si desigur si actual sef in FSB.De notorietate este faptul ca presedintii de state sunt “dirijati”de centrele de putere(financiare si de informatii).Pana de curand eram uimit dece la noi au preferat un individ obscur,ranchiunos ,jegos si schizofrenic,ofiterul de contarinformatii Basescu!m-am luminat de curand ,cu aceste alegeri!La noi se doreste sa se etaleze pe fata cine comanda(PD-Lul este un ciub de securisti aroganti,semidocti si “patrioti”,obisnuiti cu firmele lor care capusau SIDEX si PETROM si care nu “privatizeaza” pentru ca mai bine transfera prin propriile afaceri profitul statului in propriile buzaunare,lasand in urma “gauri negre”!).
  Si deoarece tot ce intreprind este ILEGAL SI IMORAL trebuiau sa-i gaseasca un nume:BASESCU!

  MIRCEA

 25. dumit says:

  SI EU AM VAZUT IN ACEASI SEARA O VALIZA.ERA NUCLEARA.I-AU DAT-O RUSII…DOAMNE FERESTE-NE DE CEL RAU!

 26. dumit says:

  SI DE MANIPULATORI RETARDATI!

 27. dana says:

  O intrebare sincera…Crin Antonescu,Ludovic Orban,Norica Nicolai ce rol au in toata aceasta mizerie?..sustinand cu disperare alianta cu PSD-ul pt.o asa zisa politica a bunului simt….deci sa intelegem ca aceste 3 persoane sunt salvatorii PNL-ului?..Coalitia bunului simt?…Doamne ma ingrozesc…ne-a trecut glontul pe la ureche……

 28. [...] vazut pe fetele pesedistilor care asistau la scena si care au transpirat instantaneu ca le … [...] Uni Ego / Cum mi s-a fluturat un pistol pe la nas in curtea PSD in seara [...]

Post a Comment


 
 
 

who’s amung.us