Cele mai de succes produse made in Romania la export: Dacia si manele. Bonus: Manele italiene si clona OTV la Napoli (video)

florin salam

Dupa ani de strategii si proiecte guvernamentale pentru promovarea la export a produselor romanesti, am izbandit. Romania a inceput colonizarea Planetei cu Loganul si cu manelele.

In mod evident am reusit sa-ti tampim pe toti, inclusiv pe scrobitii englezi, daca Nicolae Guta ia premii in Franta si Florin Salam e difuzat la BBC.

Dar asta nu e tot. In vacanta petrecuta in Italia am descoperit, in regiunea Napoli, o clona a OTV (Metropolis tv) care difuzeaza manele italiene.

Si iata cum intoarcem favorul facut de soldatii lui Traian dacilor lui Decebal. Aia i-au invatat pe stramosii nostri betivani sa coboare din copac si sa se spele, acuma noi ii invatam pe urmasii lor sa dea din buric si din fund si sa zbiere “O, vita mia”, pe ritmuri powered by Adi Minune.

Ma mir ca doamna Udrea nu exploreaza posibilitatea lipirii frunzei celebre pe fruntile lui Guta si Salam, ca in mod evident, ar avea mai mult succes decat cu Ilie Nastase, Dracula sau Gradina Carpatilor.

Traian
19/01/2011 AT 2:31 PM
Acu’ ce faci ? Ii dai idei pe gratis udrei ? 😀

Mircea C
19/01/2011 AT 3:59 PM
Ce vrei, “cine se aseamana se aduna “! Uita-te bine la mutrele lor !
Ba unu din ei are si cercei la urechi , ala din nas l-o pierdut !

Sandi
20/01/2011 AT 12:21 PM
Dna Adriana Dutulescu,

Cineva mi-a spus ca Le Monde l-a inclus pe Guta in clasamentul ala pe locul 4 pentru muzica lui tiganeasca ?!? “marea voce de rrom din Romania” dupa cum zi