Cum a decedat cainele lui Nastase pe masa de operatie a candidatului PSD Harbuz si cum a fost inlocuit cu un caine viu

cainele lui nastase

In contextul controversei starnite de candidatura lui Liviu Harbuz la deputatie, in colegiul ramas liber dupa decesul lui Victor Surdu, mi-am amintit de o poveste delicioasa din regimul Nastase, cand Harbuz era mare chirurg veterinar si consilier al premierului Nastase. Textul de mai jos a fost publicat in ziarul National (a carui arhiva nu exista, din nefericire, pe net, dar poate fi gasita la biblioteca centrala a presei mai cunoscuta sub numele de Bogdan Tiberiu Iacob, aka Inpolitics 🙂 )

Devenit de curand vedeta datorita celebrei ordonante privind interzicerea cainilor agresivi, veterinarul Liviu Harbuz este de mai multa vreme binecunoscut in lumea politicii, ca protagonist al unei comedii de pomina. Dupa cum ne-a relatat liderul democrat Alexandru Sassu, doctorul Harbuz i-a facut un pocinog insusi premierului Nastase, al carui consilier pe probleme de medicina veterinara este.

Mort pe masa de operatie

Mai precis, increzator in faima de mare chirurg de maidanezi a consilierului sau, Adrian Nastase, cel dintai dintre vanatorii patriei, a incredintat in mainile lui Harbuz pretioasa viata a unui brac german, unul dintre cainii sai de vanatoare. Or, nu se stie cum, ghinion, pe masa de operatie, patrupedul premierului a sucombat, trecand in lumea celor drepti. Cunoscuta fiind firea iute la manie si degraba varsatoare de ordine de demitere din functii a premierului, doctorului Harbuz i-a fost frica sa-i prezinte lui Adrian Nastase condoleantele de rigoare. Motiv pentru care a purces rapidissim in cautarea unui inlocuitor pentru cainele decedat. Adica un brac nou nout, sanatos si mai cu seama, identic cu celalalt. Potrivit informatiilor noastre, eforturile reparatorii ale lui Harbuz au fost incununate de succes. Ce nu se stie insa este daca premierul si-a dat sau nu seama ca una a dus la cabinetul veterinar al lui Harbuz si alta a luat de acolo. Se vede treaba ca nu, avand in vedere ca Liviu Harbuz este in continuare consilier guvernamental si consilier PSD la Capitala. Si prezent pe toate posturile TV ca aparator al electoratului impotriva cainilor periculosi.(Adriana Dutulescu/Nicoleta Vera)

Marius Mina
27/04/2011 AT 3:20 PM
Liviu Harbuz, o solutie neinspirata

http://mariusmina.blogspot.com/2011/04/liviu-harbuz-o-solutie-neinspirata.html

skula_verde
03/05/2011 AT 2:30 AM
BULANGII ZOOFILII KAR VIOLEAZA NU DOAR OAMENIIIII…!!!!!!!