PDL a rugat PNL sa-i “imprumute” un candidat pentru Primaria Baia Mare

Catalin-Chereches

După ce USL a anunţat că deputatul Cătălin Cherecheş este candidatul alianţei la alegerile din 8 mai pentru primăria oraşului Baia Mare, şI, în plus, UDMR Maramureş a semnat ieri un protocol de susţinere a aceluiaşi candidat al Opoziţiei, PDL a intrat într-o criză majoră, pentru că pur şI simplu nu are candidat la primărie.

Preşedintele PDL Maramureş, Mircea Man, se angajase personal în faţa premierului Emil Boc că va câştiga alegerile de la Baia Mare, convingându-l pe deputatul Cherecheş, cel mai bine cotat de sondaje, să candideze din partea democrat-liberalilor. Cum însă nu a reuşit acest lucru, liderul PDL Maramureş a apelat la o strategie disperată şI l-a sunat în miez de noapte pe preşedintele PNL Maramureş, Radu Ştef, rugându-l să împrumute democrat-liberalilor un candidat de pe lista liberalilor. Este vorba despre Vasile Barbul, city manager al oraşului Baia Mare, unul dintre liberalii locali cotat cu ceva şanse de sondajele de opinie.

Contactat de Jurnalul Naţional, preşedintele PDL Maramureş, Mircea Man, a confirmat că l-a “cerut” pe liberalul Barbul cu “împrumut”. “Noi ne-am arătat disponibilitatea la negocieri, să punem un candidat care să provină chiar de la ei şI nu ascund că Barbul era cea mai bună variantă pentru chestia asta. Noi să ne facem că nu ştim că e de la PNL şI ei să se facă că nu e al lor”, a explicat, halucinant, Mircea Man. Acesta susţine însă că liberalii au refuzat să accepte aceast transfer de candidaţI, şI că “PDL va merge pe drumul lui”. Drumul PDL presupune însă tot un candidat luat de la Opoziţie. Mircea Man spune că mâine va fi anunţat candidatul partidului, dar acesta “nu va fi de la PDL cu carnet de membru”. “Va fi al nostru, dar nu cu carnet. Nu mă voi duce în alegeri cu un membru cu vechime, vom face o derogare”, a explicat preşedintele PDL Maramureş. Potrivit informaţiilor noastre, candidatul PDL este unul de la PSD, în persoana lui Mircea Dolha, actual viceprimar al oraşului Baia Mare, exclus de curând din partidul lui Victor Ponta.

PDL mai are o variantă disperată de a împiedica victoria USL la alegerile pentru Baia Mare, variantă luată în calcul de conducerea de la Bucureşti. Este vorba despre anularea alegerilor şI prelungirea interimatului asigurat de UDMR până la alegerile la termen din 2012.

Bedroom Affairs
12/04/2011 AT 12:54 PM
Am citit. Dupa care am stat putin, mi-am rascolit memoria si am recitit iar pentru mine reiesit cam asa:

Cătălin Cherecheş candidat USL. Cherecheş candideaza din partea democrat-liberalilor. Cherecheş sustinut si de UDMR. Cherecheş a fost sustinatorul Prostanacului care topaia ca un retardat. Cherecheş a plecat din PSD pentru ca nu se mai regasea frate, i se diluase filonul social-democrat dupa ce Prostanacul a fost ejectat. Cherecheş s-a carat pe la independentii portocalii ai generalului de izmene Oprea. Cherecheş s-a carat si de acolo si a aterizat pe la liberali care l-au intampinat cu bratele deschise pentru ca ei sunt principiali si desi infiereaza transferul de parlamentari, o primarie nu-i de colea.

Concluzia unuia care n-a votat niciodata Basescu si PDL ? Chereches e cel mai tare iar rahatul ala de USL e o gogoasa sub care ni se vand principii care se mai gasesc doar prin carti.

nic
12/04/2011 AT 1:19 PM
@bedroom…
Povestea e corecta (dar judecand dupa adaugirile dare nu sunt in postare sugereaza un autor informat suplimentar 🙂 ) concluzia insa, in ciuda declaratiei de nealiniere la PDL nu este decat tipic Basista: om fi noi cum om fi da’ nici astia nu sunt mai breji.Mai nea Bedroame mai scuteste-ne. Nu priceoi ca trebuie sa iasa oricine altcineva dar numai astia nu! Ca ne-au omorat de tot.

Bedroom Affairs
12/04/2011 AT 2:39 PM
haide bai nic, lasa gargara.
daca nu vrei sa pricepi ca Basescu are dreptate in majoritatea lucrurilor pe care, DAR ca le foloseste doar in interes propriu, pentru a da in ceilalti, inseamna ca esti spalat pe creier.

adica nu l-am crezut pe Traian Chelu’ cand zicea ca starpeste coruptia, in 2004, si-o sa te cred pe tine ?

pai daca te cred pe tine, inseamna c-o pot crede si pe farfuza aia de Nuti, sau pe papagalul Boc. chiar nu-ti dai seama ca, daca atunci cand cineva va spune ca mai pe sleau sau mai pe ocolite, ca puteati si voi sa gasiti unul mai curat si nu un stripper politic ca putzica la de Chereches, folosind aceleasi mizerii nu devii mai “votabil” ?

e ca si cum mi-ai spune sa-i votez pe Minune ca sa nu iasa Bercea Galacticu’. atunci voteaza tu. sau desi m-as mira, grow up !

radu
12/04/2011 AT 7:13 PM
@bedroom: prietene, tu chiar nu pricepi ca e vorba de un vot politic si ca uninominalul e o gogorita? Politica o face partidul, nu omul! Daca iese un pedist, ala o sa mituiasca la alegeri in favoare PD-ului, cu bani guvernamentali!
Observa ca voi, basistii, v-ati rafinat strategia. va dati antibasisti ca sa decredibilizati mai eficient argumentele Opozitiei. Noroc ca nu suntem toti de azi de ieri si v-am cam mirosit!
Stii ceva, nu l-am crezut pe Basecu in 2004, dar ma saturasem de abuzurile lui nastase, de-aia l-am votat. Acum m-am satura de abuzurile oamenilor lui Basescu si votez contra lor ca sa-i pedepsesc. Macar atat putem, sa-i pedepsim rand pe rand, daca oamenii buni s-au terminat, dar nu s-au terminat.

Bedroom Affairs
13/04/2011 AT 9:47 AM
Cum m-ati “identificat” voi pe mine…ntz, ntz, ntz. Aveti nasul fin, obisnuit cu putoarea politica si la fel ca activistii comunisti propovaduiti binele suprem care o sa vina cu siguranta chiar si cu oameni ca Chereches ala. Pentru ca nu-i asa, partidul e in toate si el stie ce e bine.

Daca ai avea putina cultura politica ti-ai da seama cat de penibil si jenabil esti. Chiar ridichiulos de-a dreptul.

Observ ca nu e nici o diferenta intre voi si aia de pe Hotnews.

Dupa “abuzurile” pe care le suferea fiinta ta interioara pana in 2004 bag de seama ca esti vreun Tudy penelist; deci tu care l-ai slugarit pe Base esti anti, si eu care nu l-am votat deloc sunt pentru ?

Pe bune, pardon my tits ! 😀 Scuza-ma ca te-am bagat in seama. Ma scuz si fata de posesoarea blogului. Fara motiv, doar asa.

Putem, facem, pedepsim…pluralul asta care nu inseamna nimic, decat ca vrei, doresti, sa te simti puternic asa cum doreste ala de la peluza cand mai scuipa o samanta de floare sau bostan. Oricum mare lucru nu intelegi. Cred ca si in 2009 ai fost aproape de orgasm timp de vreo 2 minute, dupa care aproape ca ai lesinat si te-ai scunfundat in vesnica semiteorie cu “asa-i romanul, l-au cumparat si mintit ailalti, nu stie ce-i bine pentru el” fara sa realizezi ca daca aveati un om si nu o paiata drept candidat acum Base era istorie si eventual pe la puscarie ca tot ii place lui sa se intample lucruri deosebite in preajma sarbatorilor de Pasti.

Si va mai intrebati de ce atata lume nu voteaza ? Din cauza ta si a altor “vecotori” de comunicare. Si apropo, USL-ul ala nu e si n-o sa fie niciodata un partid. Iar tu de fapt vrei sa-mi spui ca PNL conteaza, uninominalul e o gogorita si PNL stie el ce face. Pai uite de aia am si spus eu ca sub USL ni se vand principii pe care le mai gasesti doar prin carti.

P.S. Infiereaza-ma si afuriseste-ma linistit de acum incolo; n-o sa fac nimic pentru a te scoate din starea de ameteala.

PDL a rugat PNL sa-i “imprumute” un candidat pentru Primaria Baia Mare « Blogul galben al lui Gondolin
16/04/2011 AT 6:50 PM
[…] sursa: RealitateaMea […]

Analiza candidatilor la primaria Baia Mare « Votati dreapta!
06/05/2011 AT 5:37 AM
[…] – A intrat in aceasta cursa electorala ca “rezerva” a PDL-ului dupa ce Catalin Chereches, asul din maneca PDL-ului si al lui Mircea Man, s-a hotarat sa candideze pe lista USL-ului. A se vedea, de exemplu, acest articol: PDL a rugat PNL sa-i “imprumute” un candidat pentru Primaria Baia Mare […]