In urma cu cateva ore, membri ai comunitatii romanesti din Londra au fost foarte fericiti sa o intalneasca pe Elena Udrea la shopping, in celebrul magazin Selfridges, de pe strada Oxford. Era insotita de o blonda, care ii cara sacosele de cumparaturi :)

In perioada 7-10 noiembrie, Romania a participat la targul international de turism World Travel Market organizat la Complexul Expozitional ExCel din Londra, dar probabil ca doamna ministru a dorit, dupa lansarea brandului de tara, sa aprofundeze si dansa brandurile de lux oferite de centrele comerciale ale capitalei Marii Britanii.

De mentionat ar fi ca astazi Guvernul a ratat adoptarea legii asistentei sociale in Camera Deputatilor, din cauza absenteismului pedelistilor, iar maine dimineata are loc la Guvern o sedinta importanta a ministrilor si a liderilor Coalitiei pentru a dezbate legea bugetului :)

 
 

9 Comments

 1. Ce sa faca si ea mititica.Pun pariu ca sunt de la sot banutii =))

 2. Irina Blaga says:

  Ceausescu-Basescu al nostru nu vrea decat sa ofere satisfactie controlorilor de la Bruxelles, adica sa ascunda mizeria sub pres. Criminalitatea si coruptia vor ramane in continuare, dar oficialii de la Bruxelles vor avea impresia ca in Romania totul este bine si frumos, iar noi vom fi furati in continuare de mafiile PDL.

 3. maria says:

  Si-a atribuit cu aroganta cunoscuta toate meritele legate de turism!
  Printul Charles ” colaboreaza sub coordonarea ei”! Ce ziceti? Curat murdar! Curat coana Leana!

 4. canada goose pas cher

 5. [...] Cristina Marcus,     Gondolin, Fragmentarium, Iosif Bulbe, Lupta de clasă, Madi şi Onu ,  REALITATEA MEA. RO,  Răzvan Rinder Cătălin, Ioan Usca, Shogunu, Sibilla, Sorin Tudor, Ionuţ Iancu,  Ionuţ [...]

 6. Popateapa says:

  Oare nu este Jack Spintecătorul prin prejmă?

 7. Viky says:

  Un pui de curva si catea care se distreaza pe banii nostri,ca de fapt toti pdl-istii

 8. elena says:

  tara arde si baba se piaptana!

Post a Comment


 
 
 

who’s amung.us