Vanghelie la cina cea de taina la Bruxelles cu Ponta. Se face marea impacare pe cadavrul lui Geoana

vanghelie ponta

Chiar la aceasta ora, la Bruxelles, intr-un restaurant, Vanghelie sta la masa cu Ponta si face misto de Geoana, cel caruia i-a dat asigurari pana azi dimineata ca o sa-i construiasca marele partid de la Dabuleni. Marean a plecat la Bruxelles imediat dupa CEX-ul cu executarea lui Geoana si a ramas pana la sosirea lui Ponta, care participa la omare adunare a Socialitilor Europeni. Intre timp i-a dascalit pe acoliti sa nu isi dea demisia din PSD sau sa le treaca prin cap sa se duca dupa Geoana la lansarea platformei cu praz.

Pe seara, Ponta i-a scos la masa pe europarlamentari si s-au pus pe bascalie la adresa decedatului Mirciulica, iar la masa lor a venit si Vanghelie, extrem de prietenos fata de Victoras cel pe care il injura in particular cu spume la gura. Cei doi vor negocia o impacare istorica, din care sa castige ambele parti. Vanghelie va fi lasat in pace cu sefia lui la PSD Bucuresti, de unde Ponta l-a suspendat, iar el nu va pleca cu Geoana, rupand- ca poate – o gramajoara de filiale, primari si parlamentari.

Mihnea
25/11/2011 AT 12:51 AM
Fara sa vreau am facut o comparatie intre vocabularul si comportamentul lui Geoana de dinainte si dupa excluderea sa din PSD si Vanghelie dupa suspendarea lui de la PSD Bucuresti. Trebuie sa recunosc aici ca Vanghelie s-a comportat mai demn si ca un om de partid pe cand Geoana a dovedit ca nu e nimic de capul lui. Cum a putut omul asta sa insele atata vreme? Cum a fost posibil, oare, ca un om cu limbajul lui sa ajunga ambasador, presedinte de partid, presedinte de Senat? Bine ca nu a fost votat presedinte al Romaniei ca era de jale, un circar, un om de nimic, un om care acum face reprosuri colegilor pentru aceleasi fapte si actiuni pe care el le-a girat impotriva lui Nastase. El chiar crede ca cele 5 mil de voturi erau ale lui? Traiasca PSD si PNL care au facut o campanie sustinuta ca sa obtina acest rezultat. Mirciulica e un perdant si acum un penibil, incearca sa joace teatru dar il joaca prost, fals. Si-a ratat pana si iesirea din scena, ca sa nu mai vorbesc de viitorul politic. Trista figura, tragic moment pentru Geoana dar si-a facut-o cu mana lui si a cautat-o cu lumanarea.

MARIAN ANTONESCU
25/11/2011 AT 5:12 AM
E-VANGHELIE “EJACULATU”,este uns cu toate alifiile.Parpanghel din Ferentarinu se vinde pentru ca nu e de vanzare.Mai degraba-i suteste casul de la mana lui Micul Titulescu din ce in ce mai debusolat.

rm sarat
25/11/2011 AT 12:37 PM
Geoana este un politician stilat, nu se compara cu sarlele care fura si cred ei ca fac politica. Din pacate oamenii care inca mai au coloana vertebrala sfarsesc prin a fi marginalizati… dar hai sa ne amintim de momentul 2004 cand tovarasul Iliescu pe ultima suta de metri s-a facut de tot rasul scotand din temnita un condamnat care de fapt era blatul lui la mineriade, hai sa ne amintim cum dupa alegerile pierdute din 2004 fugeau si se ascundeau toti ca soarecii iar Geoana era omul nepatat care l au folosit si bagat la inaintare. Atunci a fost buna Geoana! Aviz d-lui Ponta care este in aceeasi situatie , de a fi folosit!!! Pacat , mare pacat sunt tineri care vor sa faca ceva ptr tara, sunt oameni care inteleg politica nu ca pe o hotie, dar nu pot fi lasati de vechii sforari politici sau de odraslele lor care mostenesc acelasi dar al hotiei si bataii de joc. Nu ne ramane decat sa plecam in tari libere, unde omul este respectat iar politicianul este in slujba tarii, implicit a cetateanului.

dan abuhasan
04/12/2011 AT 1:28 PM
de ce naiba nu spui ca cel care sta in spatel artificilor de doi lei din spatele lui geoana e ilustrul nemasuratul preapriceputul Cooooooooooooooozmin Guse! pentru cine intreba e agent multiplu pentru cine se intereseaza e mana dreapta a lui maior si pentru cine vrea sa stie e doar un vanzator de iluzii priceput

Doamne în ce rahat ne-ai mai băgat Traiane!! Acordul de integrare fiscală! « Popateapa’s Blog
11/12/2011 AT 4:42 PM
[…] măsurile şi principiile arătate mai sus voi spune că în ansamblu, privind în perspectivă, vor duce la dispariţia Statului Român ca Entitate, Stat pentru care au căzut şi au luptat milioane Români, înaintaşii […]

Georgescu
09/01/2012 AT 12:41 PM
Aceasta prevestire emisa de prezicatoarea Adriana in noiembrie 2011 nu s-a adeverit. Suntem, iata, in ianuarie 2012 si Vanghelie n-a preluat conducerea Bucurestilor si nici vreo intelegere cu Ponta nu s-a oficializat. Io zic ca Adriana sa dea banii inapoi !!!