Nu inteleg ce se intampla la USL. I-a lovit explozia solara in moalele capului, astenia de toamna la cerebel, li s-a urcat girofaru’ la neuron?

O vad pe strada pe madam Manescu, 14 000 de euro leafa de la Bruxelles, umbland cu masina primariei lu’ barba-su’. Barbat pe care nu-l vad sa ii pese ca fix pe strada lui nu e apa 3 zile din 5 si curent electric 4 zile din 7, dar s-a intrebuintat serios pentru a-l aduce pe Gigi Becali la PNL. Ce-i drept, va intra in istorie pentru asta, pentru binele cetatenilor pe care i-a fraierit la alegeri, nu.

Doi la mana, 80 000 de oameni pe Arena Nationala la lansarea candidatilor USL. Cu Gabita Oprea, generalul lui Basescu, primadona pe scena. Frumos, de mare bun simt. Numa’ nu pricep, creierul meu de femeie nu ma ajuta, cum dracu’ au putut dragii uselisti sa aduca jde mii de oameni la Bucuresti, dar cand a fost sa il dea jos pe Basescu, au marsaluit in jurul Cotrocenilor 200 de pensionari cu un picior in groapa, iar la Universitate doi fraieri si un nebun?

Trei la mana, listele de candidati. WTF?!!!

Becali. Nevasta lui Uioreanu, ca daca sotul s-a facut sef la CJ, colegiul trebuia sa ramana in familie, doar  e al lor de acasa. Dubiosul anchetat pentru viol si sechestrare, Catalin Radulescu, la Arges. Lavinia Sandru la Mures, tuterii lui Crin peste tot, odraslele clanului Bittner-Petrache-Cocos – fiul lui Petrache, Alin, candideaza la Bucuresti. Unde candideaza si o individa, Violeta Tudorie, care a obtinut colegiul, dupa cum se barfeste pe la PSD, cu plocoane sub forma de miei si branza de la tara.  

Si povestea cu Nicu Niro a fost adevarata, si el si Gabi Oprea au insistat mult la Ponta sa ii dea sponsorului presei basiste un colegiu USL la Murighiol, in Tulcea, noroc ca s-a bagat presa si a stricat aranjamentul.

Patru la mana, BLATUL!

Blatul cu Blaga, cu Udrea, cu pedelistii in corpore. Chiar nu se gaseau niste contracandidati de doamne ajuta pentru aia de la PDL pe care i-am injurat si acuzat de toate relele din lume? Ce va spune lista de mai jos?

 Camera Deputaţiilor

 ARAD Mihai Neamţu Colegiul 1 Flavius Măduţă PSD

 BISTRITA Ioan Oltean Colegiul 3 Alexandru Pugna USL

NEAMŢ Elena Udrea Colegiul 4  Liviu Brătescu USL

TIMIŞ Alin Popoviciu Colegiul 5  Cosmin Costa USL

 SENAT

 ARAD MRU colegiul 1 Ovidiu Marian PNL

ARAD Traian Igaş colegiul 3 Dorel Popa PSD

 TIMIŞ Vasile Blaga Colegiul 3 Matei Suciu PSD

SUCEAVA GH. Flutur Colegiul 2 Tiberiu Brădăţan PSD

Deci, cum ziceam, USL, WTF?!!!!!

updated blog post

 
 

9 Comments

 1. al says:

  Manescu ala e chiar nesimtit. Sa rezolve dracu problemele

 2. tanase says:

  “manulescu” … hai ca o sa fie distractie … un fel de portocalist mai lacom … mare caracter

 3. eva says:

  Violeta Tudorie este un om care a muncit mult in organizatie. Nu este adevarata ce se spune cu plocoanele.

 4. Nassar says:

  D-na Tudorie Violeta este Secretar Executiv al organizatiei PSD Sector 2 si nu este o “individa”. Este un membru important al organizatiei, care a muncit mult. In concluzie, trebuie sa stiti ca este sustinuta de catre membrii organizatiei PSD Sector 2. Noi va asteptam la sediul PSD Sector 2, ca sa vedeti ca astfel de zvonuri nu sunt adevarate.

 5. gogu gogu says:

  Pentru PSD Sector 2, Violeta Tudorie reprezinta viitorul, iar ce scrieti mai sus referitor la “plocoane sub forma de miei si branza de la tara” este o porcarie. Daca intrebati orice membru PSD S2, toti va vor spune, fara doar si poate, ca o prefera pe Violeta Tudorie in fruntea Organizatiei si ca sunt alaturi de ea in campanie….Asa ca numai inventati tampenii….Lasati prieteniile cu actuala conducere a PSD S2 si scrieti adevarul….

 6. zoso says:

  adriana dutzulesku e noua profa de dat cu parerea. ce-ar manca si guritza ei un mielutz, o branzica. dar cum nu are papa altceva.

 7. zoso says:

  parca vad ca madam dutzy o sa-mi stearga comentariul, ca nu e de lauda la adresa articolului de kkt copiat de undeva

 8. Natalia says:

  Propia valoare este data in general de invidia celor din jur.Atata timp cat nu iti ia mieii si branza ta, draga jurnalist/a, lasati omul in pace. D-na Violeta Tudorie este in primul rand OM, daca cineva mai cunoaste termenul. S-o lasam sa demostreze ca se poate mai bine. Dati credit oamenilor buni.

 9. olimpiu says:

  citeste si declaratia de avere a lui Rares Manescu! Are doar vreo 3 masini asa ca e normal sa umble coana Manescu cu masina primariei.
  Din sectorul 6 au fugit toti candidatii de bun simt si ce propune USL nu merita nici macar comentat!

Post a Comment


 
 
 

who’s amung.us