Ca sa faca fata stresului provocat de planurile procurorilor DNA de a-l aresta si efortului de a lectura cele 1800 de pagini ale dosarului de coruptie in care este inculpat, Dan Sova tine o cura de dezintozicare cu sucuri si mancare bio, de la restaurantul de fite al Cameliei Sucu, Iconic Health.

Dan Sova si-a intrerupt astazi de mai multe ori citirea dosarului de la DNA la comisia juridica a Senatului pentru a se aproviziona cu sticlele de suc prevazute in programul Basic Detox al Cameliei Sucu, pe care il puteti lectura mai jos. Judecand dupa ce scrie pe sticlele lasate in urma de Sova, se afla de-abia in ziua a doua a dezintoxicarii.

Program Basic Detox

Ziua 1

Ora 10: suc de mango, morcov, castravete si lamaie (132 kcal);

Ora 12: suc de ananas, mar verde, lime si ghimbir (112 kcal);

Ora  14: salata de quinoa cu ruccola, roşii cherry, castravete, pătrunjel, quinoa, menta si goji;

Ora 16:  suc acrisor, nu mi am dat seama exact din ce era intrucat eticheta era pusa gresit;

Ora 18: suc de mar, salata verde, brocoli si morcov (137 kcal);

Ora 20: supa crema de brocoli, ceapa, lapte de susan, ulei de masline extrevirgin si sare marina.

Ziua 2

Ora 10: suc de fructe de padure si mar verde (147 kcal);

Ora 12: suc de mar verde, patrunjel, castravete, lamaie, lime (122 kcal);

Ora 14: salata de sfecla cu sfecla in proportie de 30%, rucola, salata verde, morcov, patrunjel, ulei de masline extravirgin, sare, piper si un dressing din hrean (182 kcal);

Ora 16: suc de castravete mar verde, morcov, lamaie si ardei gras 139(kcal);

Ora 18: suc din castravete, mar verde si tulpina de telina (139 kcal);

Ora 20: supa crema de dovlecel a continut 35% dovlecel, ceapa, ulei de masline extravirgin, sare si piper (210 kcal).

Ziua 3

Ora 10: suc de mar verde, morcov si lapte de susan (225 kcal);

Ora 12: suc de fenicul, mar verde, castravete, menta si ghimbir;

Ora  14: salata verde mixta, rucola, castravete, miez de nuca, sfecla rosie, morcov, varza rosie, avocado, busuioc, lamaie, menta, fulgi de usturoi, sare si piper, toate insumand 160 kcal;

Ora 16: suc de spanac castravete, mar verde si tulpina de telina (146 kcal);

Ora 18: suc de grapefruit rosu 40%, ananas, menta, ghimbir (153 kcal);

Ora 20: supa crema de telina -telină, ceapă, lapte de susan, ulei de măsline extravirgin, sare marină, piper (149 kcal).

Ziua 4

Ora 10: ananas, mar verde, lime, ghimbir (194 kcal);

Ora 12: mar verde, patrunjel, castravete, lamaie, lime (122kcal);

Ora 14: salata verde mixta, rucola,rosii cherry, brócoli, avocado, germeni de lucerna, seminte de dovleac, goji, seminte de canapa, lamaie, busuioc, seminte de pin, ulei de masline, sare, piper;

Ora 16: suc de sfecla rosie,mar verde, fructe de padure, tulpina de telina, lamaie (175 kcal);

Ora 18: castravete, mar verde, tulpina de telina (139kcal);

Ora 20: supa crema de ciuperci – 35% ciuperci, ceapa, sare, ulei de masline extravirgin (200 kcal).

Ziua 5

Ora 10: suc de fructe de padure, mar verde (147kcal);

Ora 12: suc de mar verde, patrunjel, castravete, lamaie, lime (122kcal);

Ora  14: salata coleslaw- varza alba, morcov, ardei gras, ceapa verde, masline negre, caju, lamaie, fulgi de ceapa, fulgi de ardei iute, ulei de masline extravirgin (247 kcal);

Ora 16: suc de castravete, mar verde, morcov, lamaie, ardei gras (139 kcal);

Ora 18: suc de grapefruit rosu 40%, ananas, menta, ghimbir (153 kcal);

Ora 20: supa crema de dovlecel – dovlecel 35%, ceapa, ulei de masline, sare, piper (210 kcal).

 
 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment


 
 
 

who’s amung.us