Maria Basescu nu mai locuieste cu Traian Basescu. Sotia fostului presedinte s-a mutat de la Vila Lac 3 pentru a locui cu fiica cea mica, sub pretextul foarte plauzibil ca doreste sa o ajute sa ii creasca pe cei doi copii mici.

Mutarea Mariei Basescu ar fi coincis, potrivit informatiilor, cu ziua de Dragobete, cand sotul sau a participat la o emisiune televizata in calitate de “avocat” al Elenei Udrea.

Basescu a ramas singur in vila de 1300 de metri patrati din Primaverii, pe care o imparte doar cu ofiterii SPP desemnati sa il pazeasca si cu menajerele de la RAAPPS. Surse oficiale sustin ca Basescu si-a adunat de cateva saptamani toate lucrurile si le-a impachetat in 40 de valize care sunt stivuite in holul Vilei, in asteptarea mutarii in locuinta pe care urma sa o primeasca de la Guvern conform legii privind drepturile acordate fostilor sefi de stat.

Saptamana trecuta el urma sa se mute la Scrovistea, celebra locuinta de vara a presedintilor, asa cum convenise in urma negocierilor purtate cu Ponta si Administratia Prezidentiala. Asta deoarece familia Iohannis este, se pare, exasperata ca nu se poate muta in Vila Lac 3. Carmen Iohannis nu poate veni de la Sibiu sa traiasca alaturi de dostul sau pentru ca acesta locuieste in continuare provizoriu in Vila Lac 2, iar basescu refuza sa plece din Lac 3 pe motiv ca nu ii convine fosta casa a Mioarei Roman, care i-a fost repartizata. Potrivit unor surse oficiale, Administratia Prezidentiala si Guvernul au ajuns la un acord privind acordarea proprietatii de la Scrovistea ca locuinta pentru Traian Basescu, dar saptamana trecuta, in sedinta de guvern, Ponta s-a razgandit in ultima clipa si n-a mai vrut sa semneze hotararea de guvern necesara.

 
 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment


 
 
 

who’s amung.us